Ne demek?

Wiki Article

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak bâtınin tıklayın.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıkan esrarın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek karınin bapnın sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın kapıları tasarruf alanına bakarak, rengine gereğince ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması dundaki gibidir

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile maslahatlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının cepheı keşik son kademe farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları hakkında temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı Yangın Kapısı kullanımı ile ilgili pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Antrparantez, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, muvafık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ayrıca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr ali nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları kabilinden çatı eminği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına aldatmaınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

BİST sehim verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST insan ve logosu "Himaye Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğiştirilemez.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

kaynağı bileğteamültir]

Yangın Bapları tercihe için;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page